10 Ocak 2014 Cuma

Finansbank Enpara ile Online Alışveriş İndirimi

Finansbank Enpara ile Online Alışveriş İndirimi
En iyi kredi kartı ürünü, pek çok avantaj ile birlikte en iyi kredi kartı kampanyaları hazırlayan kredi kartıdır kuşkusuz. Bu anlamda, Kurban Bayramı için hazırlanan kredi kartı kampanyaları arasında Finansbank Enpara tarafından hazırlanan kampanyada, kredi kartları ile yapılan online alışveriş seçenekleri için tam %20 indirim sunuluyor.
Kredi kartları ile yapılan online alışveriş işlemleri, her geçen gün daha da çok artıyor. Bu yüzden Kurban Bayramı alışverişi ve Kurban Bayramı tatili öncesinde Finansbank Enpara da önemli bir kampanya hazırladı.
Finansbank Enpara tarafından online alışverişler için hazırlanan kampanya ile online alışveriş işlemlerinde her aya  mahsus olmak üzere harcamanızın % 20’si iade ediliyor.
Kredi kartı kampanyaları arasında bu bayram tatili sürecinde dikkat çeken seçeneklerden birisi olan Finansbank Enpara kampanyası içeriği şöyle:
  • Online alışveriş tercihleri için geçerli olan kampanya, 31 Aralık 2013 tarihine kadar her ay için geçerli.
  • Enpara ile yaptığınız alışverişlerde, 500,00 TL’ye kadarki online alışveriş işlemlerinde, yaptığınız alışverişin % 20’si, bir sonraki ayın en geç 5.iş gününde vadesiz TL hesabına yatırılır.
  • Mesela; Ekim ayında Encard’ınız ile internetten 200,00 TL’lik bir uçak bileti ve 100,00 TL’lik bir ayakkabı almanız durumunda, en geç 7 Kasım’a kadar hesabınıza 60,00 TL iade edilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder