10 Ocak 2014 Cuma

Enpara.com’lulara Yemeksepeti'nde %20 indirim fırsatı!



• Kampanyaya katılmak için ödeme seçenekleri sayfasında, ödeme şekli tercihinizi “Encard banka kartı ile öde” olarak tercih etmeniz ve ödemenizi Encard'ınız ile gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Siparişinizin ödemesini gerçekleştirdikten sonra Encard slibinizde yer alan bilgileri "Önceki siparişlerim" sekmesindeki ilgili alana girmeniz gerekmektedir. Girdiğiniz bilgiler Finansbank Enpara.com’a 1 iş günü içinde ulaştırılacak ve bunu takip eden 3 iş günü içerisinde ödediğiniz tutarın %20'si Enpara.com Vadesiz TL mevduat hesabınıza iade edilecektir. 

• Encard indiriminiz, yemeksepeti.com siparişlerinden yaptığınız günlük toplam 250 TL’nin altında kalan siparişleriniz için geçerlidir. 250 TL’yi geçen siparişleriniz için, indiriminiz, harcamanızın yalnızca 250 TL’lik tutarı üzerinden hesaplanacaktır. Yemeksepeti.com üzerinden vereceğiniz siparişlerinizden alacağınız bu indirim aynı gün içinde en fazla 3 adet Encard harcaması için geçerlidir. 

• Encard'ınız ile ödemesini yaptığınız her sipariş için yalnızca bir kez indirim hakkına sahipsiniz. Aynı slip numarası ile birden fazla indirimden yararlanamazsınız. Encard'ınızla Yemeksepeti.com'daki sipariş için yaptığınız harcamanın slip bilgilerini, sipariş saatinizi takip eden 24 saat içerisinde ilgili ekrana girmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde indirim fırsatınız geçerliliğini kaybedecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder