10 Ocak 2014 Cuma

%50 İndirim


2014 yılı boyunca iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinize %50 indirim!

Kampanyadan yararlanmak için Apple ID, Google Wallet ya da Facebook hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından iTunes, App Store, Google Play ve Facebook üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm alışverişlerinizin %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

Encard'ınızı Google Wallet, Apple ID ve Facebook hesaplarınıza nasıl tanımlayabileceğinizi görmek için tıklayın.

  • Kampanya tarih aralığı 01/01/2014 - 31/12/2014'tür.
  • Kampanya sadece iTunes, App Store, Google Play ve Facebook'tan yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  • Aylık maksimum 25 TL, kampanya bitimine kadar ise toplamda maksimum 300 TL iade kazanılabilir. Ay boyunca yapılan alışverişlere ait iadeler bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. 
  • Kampanya Encard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Eğer aynı hesaba bağlı birden fazla kartınız varsa, alışveriş sırasında Encard'ınız ile ödeme yaptığınızdan mutlaka emin olun.
  • İndirim kazandığınız bir alışverişinizi iade/iptal etmeniz durumunda, bu alışverişinizden kazanmış olduğunuz indirim bir sonraki ay kazanacağınız indirimlerden düşülür veya Enpara.com Vadesiz TL hesabınızdan tahsil edilir.
  • Enpara.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanyadan yararlanabilmek için Enpara.com müşterisi olmanız yeterli. Müşteri değilseniz hemen başvurun, Enpara.com fırsatlarından siz de yararlanın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder